Instellen zoekopdracht.
Je kunt je zoekopdracht van leerbanenmarkt.nl bewaren. Je ontvangt een e-mail wanneer er nieuwe zoekresultaten zijn.
De zoekopdracht hieronder is nu opgeslagen. Na activatie is deze actief. Het is mogelijk om meerdere zoekopdrachten per e-mailadres op te slaan.
Opslaan zoekopdracht '{{zoekOpdrachtData.Termen}}' (in opleiding) (in bedrijfsnaam) in '{{zoekOpdrachtData.PlaatsPostcode }}' met een straal van {{zoekOpdrachtData.Straal}}km in {{l.Naam}}.
{{filter.Code}} - {{optie.Omschrijving}}Je kunt je altijd afmelden voor de zoekopdracht, gebruik hiervoor de link in de e-mail.
Gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden. Als je een vacature-alert aanmaakt, ga je akkoord met onze voorwaarden.
Bekijk je e-mail.
We hebben een e-mail gestuurd om de zoekopdracht te activeren. Het kan zijn dat deze in de spam terecht is gekomen.
9 leerbanen gevonden..
Gastheer/-vrouw
Hotel en Auberge de Rousch
- Startdatum 01-01-2025
- Plaats Heerlen
- Instroom Zij-instroom
Als leerling gastheer/gastvrouw bij Auberge de Rousch begin je de dag met het voorbereiden van je werkplek, zoals het controleren van de voorraad en het klaarzetten van tafels. Je ontvangt gasten met een ..
Hotel en Auberge de Rousch
Kloosterkensweg 17
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw
Hotel en Auberge de Rousch
- Startdatum 01-01-2025
- Plaats Heerlen
- Instroom Zij-instroom
Als leerling zelfstandig werkend gastheer/-vrouw bij Auberge de Rousch ben jij het gezicht van onze gastvrijheid. Je start je dag met het voorbereiden van de bediening, neemt reserveringen aan en ontvangt ..
Hotel en Auberge de Rousch
Kloosterkensweg 17
Zelfstandig medewerker leisure & hospitality
Hotel en Auberge de Rousch
- Startdatum 01-01-2025
- Plaats Heerlen
- Instroom Zij-instroom
Als leerling zelfstandig medewerker leisure & hospitality bij Hotel de Rousch ben jij het aanspreekpunt voor onze gasten. Je ontvangt hen met een glimlach, informeert en adviseert over activiteiten en ..
Hotel en Auberge de Rousch
Kloosterkensweg 17
Zelfstandig werkend kok
Hotel en Auberge de Rousch
- Startdatum 01-01-2025
- Plaats Heerlen
- Instroom Zij-instroom
Als leerling zelfstandig werkend kok bij Auberge de Rousch begin je je dag met het plannen van je werkzaamheden en het voorbereiden van de mise en place. Je bereidt gerechten en componenten, past recepten ..
Hotel en Auberge de Rousch
Kloosterkensweg 17
Leidinggevende bediening
Hotel en Auberge de Rousch
- Startdatum 01-01-2025
- Plaats Heerlen
- Instroom Zij-instroom
Als leerling leidinggevende bediening bij Auberge de Rousch werk je mee aan een gastvrije beleving door gasten te ontvangen, te adviseren en bestellingen op te nemen en te serveren. Je bewaakt de voorraad, ..
Hotel en Auberge de Rousch
Kloosterkensweg 17
Zelfstandig medewerker travel & hospitality
Hotel en Auberge de Rousch
- Startdatum 01-01-2025
- Plaats Heerlen
- Instroom Zij-instroom
Als leerling medewerker travel & hospitality bij Hotel de Rousch ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je ontvangt hen met een warm welkom, informeert en adviseert over onze diensten en verkoopt ..
Hotel en Auberge de Rousch
Kloosterkensweg 17
Manager/ondernemer horeca
Hotel en Auberge de Rousch
- Startdatum 01-01-2025
- Plaats Heerlen
- Instroom Zij-instroom
Als leerling Manager/Ondernemer Horeca bij Auberge de Rousch leer je alles over het runnen van een horecabedrijf, van het ontwikkelen en implementeren van een ondernemingsplan tot het maken van een marktanalyse ..
Hotel en Auberge de Rousch
Kloosterkensweg 17
Leidinggevende keuken
Hotel en Auberge de Rousch
- Startdatum 01-01-2025
- Plaats Heerlen
- Instroom Zij-instroom
Als leerling leidinggevende keuken bij Auberge de Rousch begin je de dag met het plannen van werkzaamheden en het voorbereiden van de mise en place. Je ontwikkelt en bereidt nieuwe gerechten, stelt menu’s ..
Hotel en Auberge de Rousch
Kloosterkensweg 17
Kok
Hotel en Auberge de Rousch
- Startdatum 01-01-2025
- Plaats Heerlen
- Instroom Zij-instroom
Als leerling kok bij Auberge de Rousch begin je je dag met het plannen van je werkzaamheden en het voorbereiden van de mise en place. Je bereidt heerlijke gerechten en componenten, volgt recepten, en werkt ..
Hotel en Auberge de Rousch
Kloosterkensweg 17