Niet gevonden wat je zocht? Check of je opleidingsnaam is veranderd in Leerbanenmarkt. Bekijk het overzicht!

24 december 2020

Woonbranche lanceert vacaturesite

Nieuws foto

Ondernemers kunnen hun vacatures gratis melden op de vacaturesitewonen. Zodra de aanbod zijde redelijk is gevuld, wordt de site met een brede campagne gelanceerd om zo bij het grote publiek in beeld te komen.  

Groeiende vraag

“Waar andere branches grote schade oplopen door de coronapandemie, constateert de woonbranche flinke omzetgroei. Zij profiteert ervan dat veel consumenten afgelopen zomer niet op vakantie gingen, veel thuiswerken en bewuster bezig zijn met hun interieur. Het is terug te zien in de cijfers en daarmee groeit ook de vraag naar goede medewerkers,” aldus Bert Jan van der Stelt, branchemanager wonen bij INretail.

 Alle functies

Allerlei vacante functies kunnen op de vacaturesiewonen.nl worden aangemeld, zoals verkoopmedewerkers, stylisten, leidinggevenden, administratief en logistieke medewerkers. Ook vacatures in de ambachtelijke beroepen, zoals woningstoffeerders, keukenmonteurs en parketteurs kunnen op de site aangemeld worden en erkende leerbedrijven kunnen zo stageplaatsen bieden aan leerlingen in een BBL-opleiding. 

 

De vacaturesite is mede mogelijk gemaakt met subsidie vanuit het sociaal fonds Retail non food en ESF subsidie.